Oταν ο θηριώδης, μουσάτος, ταλαντούχος Σάκης Μπουλάς πήγε για οντισιόν στον Μάνο Χατζιδάκι, για τον ρόλο ενός ομοφυλόφιλου - iefimerida.gr

Oταν ο θηριώδης, μουσάτος, ταλαντούχος Σάκης Μπουλάς πήγε για οντισιόν στον Μάνο Χατζιδάκι, για τον ρόλο ενός ομοφυλόφιλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μακριά μαλλιά και γένια στάθηκε μπροστά στον Μάνο Χατζιδάκι και με τρυφερότητα τραγούδησε το «Αστέρι του Βοριά», διεκδικώντας ένα ρόλο για την επόμενη δουλειά του κορυφαίου συνθέτη και δημιουργού.

Αφού ολοκλήρωσε το τραγούδι, ο Μάνος Χατζιδάκις τον ρώτησε τι όργανο παίζει – αφού το απαιτούσε ο ρόλος. Και τότε ο Σάκης Μπουλάς, πληθωρικός και δυναμικός, βγάζει ένα μικρό φλάουτο πίκολο και αρχίζει να παίζει.

Ο Μάνος Χατζιδάκις ενθουσιάστηκε του είπε ότι του αρέσει πολύ, όμως, δεν μπορούσε να του δώσει το ρόλο. «Δεν κάνετε για τον ρόλο» του είπε αφού θα έπρεπε να υποδυθεί έναν ομοφυλόφιλο.

Την αφήγηση αυτής της συνάντησης, που έγινε πριν από 40 χρόνια, έκανε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ηταν άλλωστε η στιγμή που γνωρίστηκαν και έγιναν, σχεδόν, αδέλφια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ