Η Demi Moore με δύο 25χρονους ταυτόχρονα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Demi Moore με δύο 25χρονους ταυτόχρονα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι δύσκολο, πλέον, να ξέρει κανείς λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή της Ντέμι Μουρ, γράφει η Dailymail, η οποία έχει χάσει τον λογαριασμό από τους εραστές της διάσημης σταρ.


Και ενώ, όπως γράφει, το περασμένο σάββατο εμφανίστηκε με τον 23χρονο ηθοποιό Alex Pettyfer, την Τετάρτη ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά του 27χρονου Sean Friday. Ο τελευταίος είναι μουσικός και την συνόδευσε στο κλαμπ του Λος Αντζελες The Sayers Club, στο Χόλιγουντ.
Εκεί τραγούδησε η κόρη της Moore Ράμερ Γουίλις, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Η Moore έδειχνε ικανοποιημένη στην αγκαλιά του νεαρού Sean, αλλά δήλωσε ότι «θα ήταν πραγματικά άνετα και με κάποιον άλλον». Η εφημερίδα συμπληρώνει ότι η σταρ είχε τα μάτια της καρφωμένα στην κόρη της που τραγουδούσε, αν και τα περιοδικά του Χόλιγουντ δεν είπαν τα καλύτερα για τη φωνή και την εμφάνισή της.

Ο ένας εραστής

Και ο δεύτερος

Η κόρη της Μουρ τραγουδάει σε μπαρ στο Χόλιγουντ:

Η περήφανη μητέρα στο κλαμπ:

Αν κάτι είναι συγκλονιστικό αυτό είναι το ίδιο το κλαμπ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ