Θρήνει ο καλλιτεχνικός χώρος για το θάνατο του Μπουλά: Τι δήλωσαν φίλοι και συνεργάτες του - iefimerida.gr

Θρήνει ο καλλιτεχνικός χώρος για το θάνατο του Μπουλά: Τι δήλωσαν φίλοι και συνεργάτες του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου καλλιτέχνη Σάκη Μπουλά, προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Συνεργάτες και φίλοι του, τον αποχαιρέτισαν με τον δικό τους τρόπο, ενώ συλλυπητήρια δήλωση έκανε και ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Βαθύτατα συγκινημένοι, ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης, τα άλλα δύο μέλη της «τριάδας» του 50-50 μίλησαν για τον θάνατο του αγαπημένου τους φίλου και συνεργάτη. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δήλωσε «του είπα ότι τον αγαπώ πολύ και ότι θα τον σκέφτομαι πάντα. Πάλεψε πολύ γενναία ο Σάκης με την αρρώστια. Τον τελευταίο καιρό ήταν πιο άγρια τα πράγματα. Ήταν πάντα γενναίος με χιούμορ» ενώ ο Παύλος Χαϊκάλης με εμφανή συγκίνηση δήλωσε «Μας άφησε μόνους ο Σάκης εμένα και τον Πέτρο. Έσπασε την τριάδα. Μας άφησε να πίνουμε τα τσίπουρα μόνοι μας. Έσπασε την παρέα και έφυγε»

Για τον Μπουλά μίλησε και ο Δημήτρης Σταρόβας επισημαίνοντας πόσο αγαπούσε τη δουλειά του: «Δεν ξέρω τι να πω. Συνήθως είναι χειρότερο όταν κάτι τέτοιο έρχεται ξαφνικά. Αυτή η ιστορία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο. Στην αρχή οι γιατροί του έδιναν έναν με δύο μήνες ζωής. Ο Σάκης τους διέψευσε, ήταν δυνατό παιδί. Η δουλειά του έδινε ζωή, αν είχε μείνει στο σπίτι ίσως το μοιραίο αυτό γεγονός να είχε συμβεί νωρίτερα». ενώ και ο μεγάλος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς τόνισε ότι «θα τον θυμόμαστε με αγάπη και θαυμασμό»

Με μεγάλη συγκίνηση μίλησε και ο μουσικός Λάκης Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό AΝΤ1» κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο με θέληση και δύναμη ψυχής: «Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είχα μιλήσει μαζί του. Δεν έβγαινε η φωνή του. Τον είχε "χτυπήσει" και στο κεφάλι. Μέχρι το τέλος δούλευε σαν μυρμήγκι... Ζητούσε με μανία τους φίλους του. Εμφανίστηκε εντελώς αγνώριστος στη σκηνή, τον κρατούσαν για να βγει στο πάλκο, δεν το έβαζε κάτω»

Ακόμη, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, χρόνια φίλος και συνεργάτης του Μπουλά τον αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό tweet: «Ο φίλος μας μάγκας ήρθε, μάγκας έμεινε, μάγκας έφυγε...»

Συλλυπητήρια δήλωση έκανε και ο Υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος :

«Τραγουδιστής με ξεχωριστή, προσωπική χροιά και ηθοποιός με γνήσια λαϊκή αμεσότητα, ο Σάκης Μπουλάς πρωτοστάτησε από τη δεκαετία του '80 μέχρι σήμερα σε πολλές και μάλιστα διαφορετικές πτυχές της Ελληνικής καλλιτεχνικής ζωής. Υπήρξε απαιτητικός ερμηνευτής μελοποιημένης ποίησης, δημοφιλής σατιρικός καλλιτέχνης με ένα ανατρεπτικό, νεανικό χιούμορ, πρωταγωνιστής τού σύγχρονου κινηματογράφου, αλλά και της τηλεόρασης για όλη την οικογένεια. Και όμως, αυτός ο πρωταγωνιστής υπήρξε την ίδια στιγμή απόλυτα οικείος. Υπήρξε ο αδελφικός μας φίλος. Γιατί ήταν ένας γλυκός, αγαπητός άνθρωπος. Τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

Η Ακτή Πειραιώς σε παράσταση της οποίας μέχρι πρόσφατα συμμετείχε ο Σάκης Μπουλάς εξέφρασε τα συλλυπητήρια της και ανακοίνωσε ότι σήμερα θα παραμείνει κλειστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ