Η ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της Αντας Παπανδρέου: Ξαναβρήκε το στυλ της, τώρα που δεν είναι κυρία πρωθυπουργού [εικόνα] - iefimerida.gr

Η ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της Αντας Παπανδρέου: Ξαναβρήκε το στυλ της, τώρα που δεν είναι κυρία πρωθυπουργού [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχάστε το αυστηρό μακρύ καρέ, το έντονο make up, τα φορέματα και τα συμβατικά χαμόγελα. Η Αντα Παπανδρέου, κατάξανθη, με μακριά κυματιστά μαλλιά και boho στυλ είναι αγνώριστη και μοιάζει σίγουρα πολύ νεώτερη.

Η Αντα Παπανδρέου έκλεψε τα φλας -κυριολεκτικά- χθες στην συγκέντρωση των αποφοίτων του Harvard, όπου μίλησε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η Αντα Παπανδρέου είναι και επισήμως... κατάξανθη, τα μαλλιά της είναι μακριά, με ελεύθερους κυματισμούς, δεν έχουν το γνωστό σιδέρωμα που βλέπαμε στα καρέ, όταν ήταν κυρία πρωθυπουργού.

(H φωτογραφία από χθες το βράδυ, είναι του Κώστα Κατωμέρη από την Eurokinissi)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ