Φρικτός θάνατος εργαζόμενης σε μπαρ στη Χαλκίδα -Εγκλωβίστηκε και συνεθλίβη σε ασανσέρ - iefimerida.gr

Φρικτός θάνατος εργαζόμενης σε μπαρ στη Χαλκίδα -Εγκλωβίστηκε και συνεθλίβη σε ασανσέρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρωτοφανής τραγωδία εκτυλίχθηκε την Πέμπτης στη Χαλκίδα, όταν μια μητέρα δυο παιδιών εγκλωβίστηκε σε ένα μικρό ασανσέρ εμπορευμάτων, στο καφέ μπαρ όπου εργαζόταν ως λαντζέρισσα.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτη, την ώρα που έκλεινε το μαγαζί και κάτω από αδιευκρίνιστες, προς το παρόν, συνθήκες.

Οπως αναφέρει η Espresso, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο μεγέθους 1χ1 μικρός ανελκυστήρας ενεργοποιήθηκε, άγνωστο πώς, τη στιγμή που η 48χρονη τοποθετούσε στο εσωτερικό του τα ποτήρια που ανεβοκατέβαζε, με αποτέλεσμα το σώμα της να σφηνωθεί ανάμεσα στο εξωτερικό τοιχίο και τη βάση του και να συνθλιβεί ο θώρακάς της. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το σώμα της άτυχης μητέρας έμεινε εγκλωβισμένο στο ασανσέρ μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και την βρήκε ένας υπάλληλος εταιρείας ηχοσυστημάτων, που πήγε στο μαγαζί για να πάρει κάποια καλώδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ