Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης κοροϊδεύει τον Γιώργο Πάντζα: Σας θαυμάζω... - iefimerida.gr

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης κοροϊδεύει τον Γιώργο Πάντζα: Σας θαυμάζω...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ελληνικές ταινίες, το Μνημόνιο, αλλά και η Αριστερά αποτέλεσαν το θέμα της συζήτησης που είχαν, όταν συναντήθηκαν τυχαία, ο ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Πάντζα. Οι φιλοφρονήσεις, με μια μάλλον ειρωνική διάθεση, οι «εκμυστηρεύσεις» για την αποχώρηση της Τρόικα, αλλά και οι αποκαλύψεις, δεν έλειψαν.

«Ακόμη σας βλέπω και μου αρέσετε στις ελληνικές ταινίες» είπε στον κ. Πάντζα ο κ. Λαζαρίδης. «Αφήστε τις ταινίες, βγήκα σύνταξη και οι ταινίες βγήκαν κι αυτές στη σύνταξη» του απάντησε ο ηθοποιός για να του διευκρινίζει ο σύμβουλος του πρωθυπουργού: «Δεν το είπα υποτιμητικά».

Αμέσως μετά, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», η συζήτηση στράφηκε στο Μνημόνιο. «Κάντε κάτι, μας πνίγει σαν θηλιά στον λαιμό το Μνημόνιο» είπε στον κ. Λαζαρίδη ο κ. Πάντζας. «Να ξέρεις, διώχνουμε την τρόικα, θα τους διώξουμε, θα το δείτε σε λίγο καιρό» του απάντησε εμπιστευτικά ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά.

Η συζήτηση στη συνέχεια στράφηκε στην Αριστερά. «Σας θυμάμαι και εγώ που παλαιότερα ερχόσασταν στις συγκεντρώσεις μας» είπε στον Χρύσανθο Λαζαρίδη, ο Γιώργος Πάντζας. «Ποιες συγκεντρώσεις;» ρώτησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο σύμβουλος του πρωθυπουργού για να λάβει την απάντηση «στις συγκεντρώσεις των αριστερών». «Σε διαβεβαιώνω ότι πηγαίνω τακτικά στις συγκεντρώσεις αριστερών αλλά των αριστερών της... πατριωτικής Αριστεράς» του απάντησε ο κ. Λαζαρίδης, αφήνοντάς τον έκπληκτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ