Ζωγράφος βασανίζεται για την τέχνη: Κάνει πίνακες με τη γλώσσα και μετά έχει πονοκέφαλο, απώλεια όρασης και μνήμης [βίντεο] - iefimerida.gr

Ζωγράφος βασανίζεται για την τέχνη: Κάνει πίνακες με τη γλώσσα και μετά έχει πονοκέφαλο, απώλεια όρασης και μνήμης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους δρόμους της Κεράλα στην Ινδία είναι συχνό φαινόμενο η εικόνα υπαίθριων ζωγράφων που για λίγα χρήματα ζωγραφίζουν πορτραίτα τουριστών ή αναπαράγουν διάσημα έργα.Ενας από αυτούς είναι και ο Ανί ο οποίος, ωστόσο, έχει μια ιδιαιτερότητα, καθώς δημιουργεί τους πίνακές του αποκλειστικά με τη γλώσσα.

Ο Ανι δεν χρησιμοποιεί πινέλα για τις δημιουργίες του αλλά το όργανο αυτό του σώματος για να φτιάξει μοναδικά έργα Τέχνης και να εκπλήξει παράλληλα τους περαστικούς.

«Το όργανο αυτό της γεύσης με βοηθά να γεύομαι καλύτερα τη δημιουργικότητα», λέει ο ίδιος, αλλά παραδέχεται ότι μετά την δημιουργία αντιμετωπίζει πονοκεφάλους, απώλεια όρασης, αλλά και μνήμης.

Ολα για την τέχνη και την επιβίωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ