Μικρά παιδιά αναπαριστούν με ξεκαρδιστικό τρόπο σκηνές από τις υποψήφιες ταινίες στα Οσκαρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μικρά παιδιά αναπαριστούν με ξεκαρδιστικό τρόπο σκηνές από τις υποψήφιες ταινίες στα Οσκαρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελετή των Όσκαρ πλησιάζει επικίνδυνα (2 Μαρτίου) και ως εκ τούτου έχουμε αρκετές προ-οσκαρικές προετοιμασίες, αλλά και παρωδίες.

Μία από αυτές, είναι ικανή να σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια. Πρόκειται για την παρουσίαση των υποψηφίων για τα φετινά βραβεία, αλλά με πρωταγωνιστές...μικρά παιδιά.

Το βίντεο, γράφει το Reel.gr, είναι μία συμπαραγωγή του Cinefix και του Mom.me, με το αποτέλεσμα να βγαίνει κάτι παραπάνω από διασκεδαστικό. Όλες οι ταινίες έχουν εξαιρετικά αστείες σκηνές, αλλά αναμφίβολα το highlight είναι η αναπαράσταση της σκηνής στο εστιατόριο με τους αντίστοιχους μικρούς Leonardo Di Caprio και Matthew McConaughey από το «The Wolf of Wall Street».

Ώρα λοιπόν να δείτε τα Gravity, 12 Years a Slave, Nebraska, Captain Phillips, Her, The Wolf of Wall Street, Philomena, Dallas Buyers Club και American Hustle με τελείως διαφορετικό μάτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παρωδία Όσκαρ Gravity Nebraska
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ