Ο παμπόνηρος 10χρονος που είπε ότι είναι νάνος όταν τον τσάκωσαν να οδηγεί αυτοκίνητο... «ξαναχτύπησε» - iefimerida.gr

Ο παμπόνηρος 10χρονος που είπε ότι είναι νάνος όταν τον τσάκωσαν να οδηγεί αυτοκίνητο... «ξαναχτύπησε»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι και αν είναι μόλις 10 ετών. Κατάφερε να «αφοπλίσει» τους αστυνομικούς με την εξυπνάδα του. Ενας 10χρονος Νορβηγός έκλεψε το αυτοκίνητο των γονιών του και το έριξε σε χαντάκι. Ωστόσο, υποστήριξε στους αστυνομικούς πως είναι νάνος και ότι είχε ξεχάσει το δίπλωμα στο σπίτι του.Αυτό συνέβη πριν από λίγες ημέρες. Αυτή τη φορά έβαλε σε νέους μπελάδες τους γονείς του. Ο παμπόνηρος μικρός προτίμησε το αυτοκίνητο ενός συγγενή στον οποίο είχαν πάει για οικογενειακή επίσκεψη. Το πήρε και πρόλαβε να οδηγήσει για 30 χιλιόμετρα μέχρι να τον σταματήσουν.

Οταν οι γονείς κατάλαβαν τι είχε συμβεί τηλεφώνησαν στην αστυνομία που έστειλε αμέσως μηνύματα μέσω του Twitter και του ραδιοφώνου, ζητώντας τη βοήθεια του κοινού. Το παιδί σταμάτησε τελικά το αυτοκίνητο και ένας περαστικός του πήρε τα κλειδιά.

Την περασμένη εβδομάδα ο 10χρονος έβαλε την αδελφούλα του, μόλις 18 μηνών, στο αυτοκίνητο των γονιών του και ξεκίνησε από την πόλη Ντόκα να επισκεφθεί τους παππούδες του, σε απόσταση 60 χιλιομέτρων. Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί είχε την ετοιμότητα —και το θράσος— να ισχυριστεί ότι είναι νάνος και έχει ξεχάσει το δίπλωμα οδήγησης στο σπίτι.

Την πρώτη φορά η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση ζητώντας απλώς από τους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους, όμως δεν φάνηκε επιεικής μετά το δεύτερο επεισόδιο και ενημέρωσε την πρόνοια. «Δεν τραυματίστηκε κανείς, όμως αυτό οφείλεται καθαρά στην τύχη. Οι ενήλικοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν συμβεί κάποια τραγωδία. Είναι τρομακτικό και πολύ λυπηρό να επιτρέπεται στο παιδί να συνεχίζει αυτή τη συμπεριφορά», είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βεστ Όπλαντ, Μπορντ Κρίστιανσεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο ανήλικος 10χρονος νάνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ