Tι συμπεραίνει η Καθημερινή για το Burberry κασκόλ, που φόρεσε διαδηλωτής στο αγροτικό συλλαλητήριο [εικόνα] - iefimerida.gr

Tι συμπεραίνει η Καθημερινή για το Burberry κασκόλ, που φόρεσε διαδηλωτής στο αγροτικό συλλαλητήριο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία, ανάμεσα στις δεκάδες, από το δυναμικό συλλαλητήριο των αγροτών στην Αθήνα τραβάει την προσοχή του Στέφανου Κασιμάτη στην Καθημερινή, αφού απεικονίζεται -ανάμεσα στους αγρότες- και κάποιος που φοράει ένα κασκόλ, με το γνωστό χαρακτηριστικό καρό της φίρμας Burberry.

Προφανώς, ο γνωστός και ως Φαληρεύς, θυμάται τον σάλο που είχε γίνει όταν ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε με πουκάμισο της ίδιας φίρμας, και σχολιάζει στη λεζάντα της εικόνας που βλέπετε παρακάτω:
«Οι αγρότες που συγκεντρώθηκαν χθες στην Αθήνα από διάφορα μέρη της Ελλάδος δεν ήσαν μόνον οι προσκείμενοι στο ΚΚΕ, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ. Το αποκαλύπτει το Burberry κασκόλ του δεύτερου κυρίου από αριστερά στο βάθος.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ