Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός της «Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής», Μπούμπα Σμιθ - iefimerida.gr

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός της «Μεγάλης των Μπάτσων Σχολής», Μπούμπα Σμιθ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην παίχτης του αμερικάνικου ράγκμπυ που έγινε πασίγνωστος από τη σειρά ταινιών «Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή, Μπούμπα Σμιθ, γνωστός και ως Χαϊτάουερ, απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών.

Ο δίμετρος σταρ αφότου κέρδισε το 1971 τον τελικό του Σούπερ Μπόουλ με τους Baltimore Colts, μεταπήδησε στη «μεγάλη οθόνη» και την ηθοποία στα τέλη της δεκαετίας του 1970, όπου και υποδύθηκε τον αλησμόνητο σε όλους μας λιγομίλητο και «σκληρό» Χαϊτάουερ.Ο Σμιθ βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στο Λος Άντζελες, πιθανότατα από φυσιολογικά αίτια.

Ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας μικρούς ρόλους σε σειρές όπως η «Γυναίκα Θαύμα», «Ταξί» και «Οι άγγελοι του Τσάρλι» πριν «μετακομίσει» στην πρώτη ταινία των μπάτσων σχολή το 1984.Ο Χαϊτάουερ απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά των ταινιών, και έμεινε στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού για την ευγενική του φύση και την απίστευτη φυσική του δύναμη όπυ και τον είδαμε να σηκώνει αμάξια και να παλευει με κροκόδειλους ενώ κυνηγούσε τους «κακούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ