Οι ηθοποιοί που, πιθανότατα, δεν θα κερδίσουν ποτέ Οσκαρ -Από τη Τζένιφερ Ανιστον στον Τζιμ Κάρεϊ [εικόνες]

Κερδίζουν εκατομμύρια, έχουν χιλιάδες θαυμαστές, απολαμβάνουν τη δόξα και όλα τα συνεπακόλουθα αυτής. Το γεγονός, επιπλέον, ότι κάνουν λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί δεν σημαίνει ότι είναι «φτιαγμένοι» για Όσκαρ.

Και αυτό γιατί επαναλαμβάνουν συνεχώς τον ίδιο ρόλο, τον ίδιο χαρακτήρα ξανά και ξανά σε κάθε ταινία που επιλέγουν να συμμετάσχουν.

Ιδού μερικοί από τους «χαμένους»:

Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ

Ενώ το «I ' ll be back» είναι μια ωραία ατάκα, μία υποψηφιότητα για ρόλο πέρα από το Terminator είναι μία μάλλον εξωπραγματική ιδέα.

Ντέμι Μουρ

Είναι σίγουρα όμορφη, αλλά είναι ταλαντούχα ηθοποιός; Ο μικρός ρόλος που έπαιξε στην ταινία «Charlie's Angels» φαίνεται να είναι το πιο δύσκολο που μπορεί να αναλάβει.

Άστον Κούτσερ

Εάν η Ντέμι Μουρ έχει 20% πιθανότητες για να κερδίσει Όσκαρ, τότε ο Άστον έχει -10%. Γιατί; Λοιπόν η φράση «Ρε φίλε, που είναι το αμάξι μου;» είναι προφανώς το highlight της καριέρας του.

Κάμερον Ντίαζ

Δεν έχει την ικανότητα να πρωταγωνιστήσει σε έναν σοβαρό ρόλο. Τρελαινόμαστε για ρομαντικές κομεντί, αλλά στο «Holiday» η ερμηνεία της ήταν κενή.

Ντέιν Κουκ

Ο Ντέιν Κουκ είναι η αρσενική εκδοχή της Τζέσικα Σίμπσον - τελείως βαρετός, όχι αστείος ηθοποιός, ο οποίος συνεχίζει να παίζει σε τραγικές ρομαντικές κομεντί. Το 'Good Luck Chuck' ήταν επιεικώς κακή.

Τζένιφερ Λόπεζ

Η J.Lo είναι πολύ μακριά από τους κακούς ηθοποιούς (για παράδειγμα δείτε πόσο καλή είναι η ερμηνεία της στην ταινία «Out of Sight» του Στίβεν Σόντεμπεργκ). Ωστόσο η κηλίδα της συμμετοχής της στην ταινία «Gigli» απειλεί να την ακολουθεί για πάντα και μειώνει τις πιθανότητες να ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει κάποιο Όσκαρ.

Τζέσικα Σίμπσον

Δεν νομίζουμε ότι θα σοκάρουμε κανέναν λέγοντας ότι η Τζέσικα Σίμπσον δεν είναι καλή ηθοποιός.

Τζιμ Κάρεϊ

Κάποτε κλόουν με λαστιχένια μάσκα, ο Τζιμ Κάρεϊ σοβάρεψε απότομα με ταινίες όπως το «The Truman Show» και «Eternal Sunshine of the Spotless Mind». Αν ήθελε όμως να τον ανταμείψει η Ακαδημία γι' αυτό, δεν το πέτυχε, παρά την τάση της Ακαδημίας να βραβεύει τους κωμικούς που «σοβαρεύουν». Αν δεν το κατάφερε τότε, δεν θα το καταφέρει ποτέ.

Κέιτι Χολμς

Το «Batman Begins» ήταν μια τεράστια υπερπαραγωγή, αλλά ούτε το ειδύλλιο της Κέιτι με τον Τομ Κρουζ δεν μπορούσε να μας αποσπάσει από την απαίσια ερμηνεία της. Το ότι αντικαταστάθηκε από την Μάγκι Τζίλενχαλ για το «Dark Knight» τα λέει όλα.

Ορλάντο Μπλουμ

Σε κάποιο σημείο σύμφωνα με το entertainment.msn.com, φάνηκε ότι ο Μπλουμ με την αλά Έρον Φλιν γοητεία και την καλή του εμφάνιση θα μπορούσε να γίνει ένας κορυφαίος σταρ. Ύστερα «έβγαλε» τα αυτιά των ξωτικών και προσπάθησε να γίνει βασικός πρωταγωνιστής σε μία ταινία. Αυτό δεν δούλεψε και πολύ καλά. Ίσως εάν έμενε 2 βήματα πίσω από τον Τζόνι Ντεπ κάθε φορά να ήταν καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ