Σεϋχέλλες: Το καλύτερο νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας, στεγάζεται στους αλλοτινούς στάβλους του Οθωνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σεϋχέλλες: Το καλύτερο νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας, στεγάζεται στους αλλοτινούς στάβλους του Οθωνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σεϋχέλλες. Αυτό είναι το όνομα ενός από τα καλύτερα μεζεδοπωλεία του κέντρου της Αθήνας που άνοιξε τις πόρτες του πριν από δύο μήνες και εντυπωσίασε τόσο με το καταπληκτικό φαγητό του και τις καλές τιμές του, όσο και με την ατμόσφαιρα στη σάλα του, που θυμίζει έντονα παλιό αστικό καφενείο.

Οι «Σεϋχέλλες», σύμφωνα με το popaganda.gr, άνοιξαν στο χώρο όπου μέχρι πριν από λίγα χρόνια λειτουργούσε το καφενείο «Μπαχάμες», όπου σέρβιρε ακόμη και πατσά.

Η Αννα Ρεπούση και ο Φώτης Φωτείνογλου, τα δύο νέα παιδιά που αποφάσισαν να δώσουν νεά πνοή στο χώρο, ο οποίος σημειωτέον υπάρχει από την εποχή του Οθωνα και στο παρελθόν στέγαζε τους στάβλους του, είχαν την ευαισθησία να μην αλλάξουν και πολλά πράγματα στο μαγαζί. Τους άρεσαν οι ωραίες τζαμένιες πόρτες του καφενείου που επιτρέπουν να μπαίνει άπλετο το φως της μέρας, τα ξύλινα τραπέζια και καρέκλες, επίσης, παραπέμπουν στον παλιό χώρο όπως και τα ρετρό πλακάκια στο φόντο της ορθάνοιχτης κουζίνας, το γαλάζιο χρώμα που επέλεξαν για τον τοίχο και το ξύλινο μπαρ, αλλά και το πανέμορφο παλιό ψυγείο ΙΖΟΛΑ που φρόντισαν να πάρουν από το κατάστημα της ομάδας πρώην ναρκομανών Peto στο Κορωπί. Η μικρή ξύλινη ταμπέλα, δε, στην είσοδο έχει κι αυτή την αναφορά της στον παλιό καφενείο. Γράφει Σεϋχέλλες ( πρώην Μπαχάμες).

Διαβάστε περισσότερα, δείτε εικόνες και βρείτε που είναι το περίφημο αυτό μεζεδοπωλείο στο Popaganda.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μεζεδοπωλείο Σεϋχέλλες Μπαχάμες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ