H Barbie μπορεί να βγει... ραντεβού με τον Εντουαρντ Σνόουντεν -Οι Αμερικανοί τον έκαναν κούκλα [βίντεο] - iefimerida.gr

H Barbie μπορεί να βγει... ραντεβού με τον Εντουαρντ Σνόουντεν -Οι Αμερικανοί τον έκαναν κούκλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απειλείται η «σχέση» της Barbie με τον Ken; Πολύ πιθανό, καθώς στον πλαστικό κόσμο τους κυκλοφορεί πλέον ένας νέος... ήρωας.. Ο Εντουαρντ Σνόουντεν έγινε κούκλα και προς το παρόν αυτή φαίνεται να είναι η μοναδική ελπίδα του Μπαράκ Ομπάμα, να... βάλει στο χέρι τον άνθρωπο που έβγαλε στον «αέρα», το θέμα με τις μυστικές παρακολουθήσεις των ΗΠΑ.

Στην «πλαστική» εκδοχή του, το πρώην στέλεχος της NSA, έχει ύψος 30 εκατοστά και στα χέρια του βρίσκεται- όπως πάντα- ένα laptop, ενώ σύντροφός του είναι ο Τζούλιαν Ασανζ, ο ιδρυτής του Wikileaks. Ακόμη και ως κούκλα, όμως, ο Σνόουντεν κάνει «πράξεις» αυτοθυσίας. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο ίδρυμα για την Ελευθερία του Τύπου, που ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 2012.

Η κούκλα πωλείται για 99 δολάρια και κατασκευάζεται έπειτα από παραγγελία, ενώ μόλις για 60 δολάρια μπορεί κάποιος να πάρει μόνο το κεφάλι του Σνόουντεν, για να το κολλήσει σε κάποια κούκλα που ήδη έχει. Πιθανότατα ο Ομπάμα να παραγγείλει το δεύτερο, καθώς ο 30χρονος που ζει στη Ρωσία τους τελευταίους μήνες, είναι καταζητούμενος στην πατρίδα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ