Βραδιά με αντροπαρέα και ταινία για τον Ομπάμα –Είδε το «Μνημείων Ανδρες» με Κλούνεϊ και Ντέιμον - iefimerida.gr

Βραδιά με αντροπαρέα και ταινία για τον Ομπάμα –Είδε το «Μνημείων Ανδρες» με Κλούνεϊ και Ντέιμον

Βραδιά με αντροπαρέα και ταινία για τον Ομπάμα –Είδε το «Μνημείων Ανδρες» με Κλο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν η Μισέλ του ζήτησε να την πάει κινηματογράφο για να δουν το «Μνημείων Ανδρες», ο Μπαράκ Ομπάμα, δεν χρειάστηκε καν να βγει από το σπίτι του. Τι την έχουν την αίθουσα προβολής στο Λευκό Οίκο; Μόνο που της το... χάλασε, γιατί κάλεσε αντροπαρέα.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της ταινίας, μαζί με τους Ματ Ντέιμον και Μπιλ Μάρεϊ που επίσης είναι στο καστ, πέρασαν το κατώφλι του Λευκού Οίκου για την προβολή που έγινε εκεί, για περίπου 20 άτομα.

Η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων, συντηρητών έργων τέχνης, γκαλεριστών και καλλιτεχνών, που εστάλησαν στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του B' Παγκοσμίου Πολέμου, με εντολή του προέδρου Ρούσβελτ, για να ανακτήσουν εκατοντάδες έργα τέχνης που είχαν κλαπεί από τους Ναζί και να προστατεύσουν πολλά άλλα, που απειλούνταν από τους συμμαχικούς βομβαρδισμούς.

Αν η παρουσία του Κλούνεϊ δεν αιφνιδίασε κανέναν -πέρα από το ρόλο του στην ταινία, έχει ταχθεί εδώ και χρόνια στο πλευρό του Ομπάμα- δεν ισχύει το ίδιο και για την εμφάνιση του Ντέιμον. Ο πρώτος έχει συναντηθεί αρκετές φορές με τον Αμερικανό πρόεδρο και μάλιστα οργάνωσε ένα γκαλά για τη συγκέντρωση χρημάτων, κάτι που επέφερε 15 εκατ. δολάρια, για την καμπάνια επανεκλογής του Ομπάμα.

Από την άλλη, ο Ντέιμον ήταν μεν ένθερμος υποστηρικτής του προέδρου στο παρελθόν, αλλά πρόσφατα του επιτέθηκε με δηλώσεις του κατά του προγράμματος πτήσεων των μη επανδρωμένων αεροσκαφών, αλλά και την υπόθεση των παρακολουθήσεων που αποκάλυψε ο Εντουαρντ Σνόουντεν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ