Aυτό είναι το καυτό μοντέλο που «έκαψε» τον ποδοσφαιριστή Ζιρού [εικόνες] - iefimerida.gr

Aυτό είναι το καυτό μοντέλο που «έκαψε» τον ποδοσφαιριστή Ζιρού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαστάσεις λαμβάνει το ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές τον επιθετικό της Άρσεναλ, Ολιβιέ Ζιρού και το μοντέλο Σίλια Κέι, με την οποία φέρεται να πέρασε μια καυτή νύχτα, την παραμονή σημαντικού ματς.


Ο 27χρονος Ζιρού που είναι παντρεμένος και έχει και ένα παιδί, αρνήθηκε επανειλημμένως ότι πήγε στην Κέι στο ξενοδοχείο Four Seasons. Ωστόσο, το μοντέλο είχε φροντίσει να αποτυπώσει με το κινητό της τον ποδοσφαιριστή σε ένα λίαν αποκαλυπτικό ενσταντανέ, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, να φορά μόνο το εσώρουχό του.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Sun και ο ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από την σύζυγό του Τζένιφερ και τον μάνατζερ της Άρσεναλ, μέσω twitter.
«Ζητώ συγγνώμη από την σύζυγό μου, την οικογένειά μου, τους φίλους, το μάνατζέρ μου, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς της Άρσεναλ. Τώρα πρέπει να δώσω μάχη για την οικογένειά μου και για την ομάδα μου και να κερδίσω την συγχώρεσή τους. Τίποτα άλλο δεν μετράει αυτή την στιγμή» έγραψε στο μήνυμά του ο Ζιρού.
Η Κέι που έχει ποζάρει για περιοδικά, όπως το Maxim και το FHM, «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό την ώρα που έφθανε στο ξενοδοχείο Four Seasons στις 12.50 τη νύχτα και όταν έφυγε, τα ξημερώματα γύρω στις 3.00.
«Δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται καθόλου για το ματς. Μου ζήτησε να μείνω το βράδυ. Είναι τελείως τρελός» δήλωσε η Κέι.
Ο ποδοσφαιριστής κινδυνεύει με κυρώσεις, καθώς ο κανονισμός απαγορεύει στους παίκτες να έχουν νυχτερινές εξόδους και να δέχονται επισκέψεις τρίτων στο ξενοδοχείο, την παραμονή των αγώνων και ο μάνατζερ της Άρσεναλ δήλωσε ότι θα κινηθεί πειθαρχική διαδικασία εναντίον του.

Ο Ζιρού και η σύζυγός του:

Το εν λόγω μοντέλο έχει ιδιαίτερη τάση στο να τραβάει φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ