Συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς -Ομάδα μπάσκετ έκανε μεταγραφή, παίκτη με σύνδρομο Down [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς -Ομάδα μπάσκετ έκανε μεταγραφή, παίκτη με σύνδρομο Down [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Σίξερς δε θα μπουν στα playoffs, αλλά είναι πρωταθλητές στα μάτια του 18χρονου Κέβιν Γκρόου, τον οποίο υπέγραψαν για 2 ημέρες.

Ο νεαρός εκτελεί χρέη μάνατζερ σε λύκειο της περιοχής και προ ημερών είχε την ευκαιρία να περάσει για πρώτη φορά στο παρκέ. Τα στιγμιότυπα με τα 4 τρίποντά του έκαναν το γύρο του διαδικτύου, τραβώντας και το βλέμμα του προέδρου και γενικού διευθυντή των 76ers, Σαμ Χίνκι, ο οποίος του προσφέρε τη δυνατότητα να ζήσει για 48 ώρες μία μοναδική εμπειρία!

Η ομάδα της Φιλαδέλφια ανακοίνωσε την υπογραφή του (18/2) και τον υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις της για την καθιερωμένη παρουσίαση και προπόνηση.

Συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς -Ομάδα μπάσκετ έκανε μεταγραφή, παίκτη με σύνδρομο Down [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

H... τελευταία ημέρα του συμβολαίου του, γράφει το gazzetta.gr, θα τον βρει στο παρκέ κατά τη διάρκεια του αρχικού ξεμουδιάσματος εν όψει εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στους Καβαλίερς (19/2), λίγο αργότερα θα επιστρέψει με την ομάδα και θα πάρει θέση δίπλα σ' όλους τους παίκτες για την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, ενώ σ' ένα απ' τα timeouts θα υποδεχθεί στο παρκέ τους συμπαίκτες του στη σχολική ομάδα για μία ξεχωριστή παρουσίαση.

Συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς -Ομάδα μπάσκετ έκανε μεταγραφή, παίκτη με σύνδρομο Down [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σύνδρομο Down ομάδα μπάσκετ Σιξτερς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ