Ανασύρθηκαν άλλες τρεις σοροί από το βυθισμένο αλιευτικό με τους μετανάστες στο Φαρμακονήσι -Ανάμεσά τους ένα βρέφος - iefimerida.gr

Ανασύρθηκαν άλλες τρεις σοροί από το βυθισμένο αλιευτικό με τους μετανάστες στο Φαρμακονήσι -Ανάμεσά τους ένα βρέφος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oι σοροί άλλων τριών μεταναστών ανασύρθηκαν από το βυθισμένο τουρκικό αλιευτικό σκάφος στο Φαρμακονήσι. Η επιχείρηση έγινε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες με τη συνδρομή μελών της ειδικής μονάδας καταδύσεων του Λιμενικού Σώματος, παρουσία της ανακρίτριας της Κω και ανώτατων αξιωματικών του ΛΣ.

Η πρώτη σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών, η δεύτερη σε αγόρι ηλικίας περίπου 10 ετών και η τρίτη σε αγοράκι βρέφος, ηλικίας περίπου 1 έως 2 ετών.

Παράλληλα ολοκληρώθηκε και η επιχείρηση ανέλκυσης του αλιευτικού σκάφους με τη βοήθεια της φρεγάτας «ΘΕΤΙΣ» του Πολεμικού Ναυτικού. Το ανελκυσθέν σκάφος επρόκειτο να μεταφερθεί στο λιμάνι της Λέρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ