Ο εισαγγελέας άσκησε έφεση για τον Τάσο Θεοφίλου – Ζητάει να δικαστεί ξανά για τρομοκρατία και συμμετοχή στους «Πυρήνες» - iefimerida.gr

Ο εισαγγελέας άσκησε έφεση για τον Τάσο Θεοφίλου – Ζητάει να δικαστεί ξανά για τρομοκρατία και συμμετοχή στους «Πυρήνες»

Ο εισαγγελέας άσκησε έφεση για τον Τάσο Θεοφίλου – Ζητάει να δικαστεί ξανά για τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφεση κατά της πρόσφατης απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το οποίο έκρινε τον Τάσο Θεοφίλου αθώο για τη συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς», άσκησε η Εισαγγελία.Με την κίνηση αυτή επανέρχεται το ζήτημα της συμμετοχής του καταδικασμένου για τη ληστεία στην Πάρο, Τάσου Θεοφίλου, σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Ο εισαγγελέας Εφετών, Περικλής Δράκος, στέλνει πλέον την υπόθεση στο αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο για το αν ο 30χρονος θα καθίσει για ακόμη μια φορά στο εδώλιο.

Στις 7 Φεβρουαρίου, ο Θεοφίλου καταδικάσθηκε σε 25ετή κάθειρξη, για απλή συνέργια σε ανθρωποκτονία και για ληστεία (στην Πάρο, τον Αύγουστο του 2012).

Ο ίδιος, στην απολογία του, είχε αρνηθεί τόσο τη σχέση του με την εν λόγω οργάνωση, όσο και τη συμμετοχή του στη ληστεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ