NYT: Πώς είναι να είσαι γυναίκα οδηγός νταλίκας στις επικίνδυνες πόλεις-φαντάσματα της Βόρειας Ντακότα [βίντεο] - iefimerida.gr

NYT: Πώς είναι να είσαι γυναίκα οδηγός νταλίκας στις επικίνδυνες πόλεις-φαντάσματα της Βόρειας Ντακότα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανεργία την οδήγησε στην ανεύρεση εργασίας μακριά από την οικογένειά της και το σπίτι της.

Θύμα διαφημιστικής εκστρατείας, με σκοπό την προσέλκυση εργατικού δυναμικού στις πετρελαϊκές εταιρείες της Βόρειας Ντακότα, αποφάσισε να τα εγκαταλείψει όλα και να κυνηγήσει την τύχη της ως οδηγός νταλίκας στις αχανείς εκτάσεις της αμερικανικής υπαίθρου, όπου άρχουν οι πόλεις-φαντάσματα, η μοναξιά, ο φόβος και η εγκληματικότητα.

Η κάμερα των New York Times την ακολούθησε και κατέγραψε μερικά στιγμιότυπα από τις προσωπικές εξομολογήσεις και την αγωνία μιας γυναίκας, αντιπροσωπευτικού δείγματος ενός τεράστιου αριθμού ανέργων πολιτών που θυσιάζουν τα πάντα για ένα καλύτερο αύριο, το οποίο, απ' ό,τι φαίνεται όμως, περνάει μέσα από την κόλαση.

Παρακολουθήστε το βίντε:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νταλίκα Βόρεια Ντακότα οδηγός NYT
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ