Πώς να ξοδέψετε μαζί με 8 φίλους σας 1,5 εκατ. δολάρια σε δύο εβδομάδες

Για όσους έχουν για πέταμα 1,5 εκατ. δολάρια και ψάχνονται για το πού θα τα ξοδέψουν, μια εταιρεία υπερλούξ ταξιδιών έχει τη λύση. Προσφέρει ένα πακέτο χλιδάτων διακοπών, δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μείνει, σε όποιον το επιλέξει, αξέχαστο. Και όχι μόνο για την τιμή.

Συγκεκριμένα, η ταξιδιωτική εταιρεία Abercrombie & Kent ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες το νέο της σχέδιο: διοργανώνει μοναδικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, διάρκειας δύο εβδομάδων, με πολυτελές τζετ, ειδικά για πλούσιους.

Το μισό του υπέρογκου ποσού που θα καταβάλλει, όποιος αποφασίσει να κάνει αυτό το χλιδάτο ταξίδι, θα πάει για τη μίσθωση του λίαρ τζετ με το οποίο θα ταξιδέψει ανά τον κόσμο και τα υπόλοιπα, για τη διαμονή και όλα τα παρελκόμενα.

Το προτεινόμενο ταξίδι της εταιρείας ξεκινά από την Οζάκα της Ιαπωνίας. Επόμενος σταθμός το Κιότο και ακολουθεί το Πεκίνο, το Χονγκ Κονγκ, η Άγρα, η Ινδία, η Κωνσταντινούπολη και το Παρίσι.

Σε καθέναν από τους προορισμούς, μάλιστα, η εταιρεία υπόσχεται ξεχωριστές περιποιήσεις στους πελάτες: ιδιωτική ξενάγηση στην Απαγορεύμενη Πόλη του Πεκίνου, στην Αγιά Σοφιά και το Τοπ Καπί και στην πενταόροφη παγόδα του Κιότο.

Ο κάθε υποψήφιος πελάτης, φυσικά, δεν θα πραγματοποιήσει το ταξίδι μόνος του, αφού, όπως διευκρινίζει το ταξιδιωτικό γραφείο, μπορεί να πάρει μαζί του, οκτώ ακόμα άτομα της επιλογής του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ