Γιατί οι μεγαλύτερες πόλεις είναι γεμάτες από singles -Τι εμποδίζει τους ανθρώπους να βρουν σύντροφο

Κάθε χρόνο, το Facebook των Αμερικανών κατακλύζεται με άρθρα για το ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις που βοηθούν, να αποκτήσει κάποιος σχέση.

Και όταν λένε «καλύτερες», εννοούν τις πόλεις που φιλοξενούν τους περισσότερους ανύπαντρους ανθρώπους και διαθέτουν εγκαταστάσεις με μεγάλες τραπεζαρίες σε εστιατόρια, όπου μπορεί κανείς να δειπνήσει μόνος του και να βρει το άλλο του μισό. Σύμφωνα με το Business Insider, βέβαια, αυτές είναι οι χειρότερες πόλεις για όσους αναζητούν το έτερον ήμισυ.

Αυτό προέκυψε από ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε το Facebook, την περασμένη εβδομάδα, συγκεντρώνοντας ανώνυμα δεδομένα από δισεκατομμύρια και πλέον χρήστες, προσπαθώντας να αναδείξει τις ρομαντικές επιλογές τους. Οπως προέκυψε από τα δεδομένα, οι πόλεις με τους περισσότερους μοναχικούς είναι οι πιο κατοικημένες και συγκεκριμένα το Ντιτρόιτ, το Λος Αντζελες, η Νέα Υόρκη, το Μαιάμι και το Μέμφις.

Μελετώντας τις πόλεις, όπου είναι πιο εύκολο να αλλάξει κανείς την κατάστασή του από «ελεύθερος» σε «σχέση», κατέληξε στις εξής: Κολοράντο Σπρινγκς , Ελ Πάσο , Λούισβιλ, Φορτ Γουόρθ και Σαν Αντόνιο. Δείτε το διάγραμμα που ακολουθεί:

Οπως αναφέρουν τα αποτελέσματα των ερευνητών, στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη υπάρχουν οι περισσότεροι singles επειδή πρόκειται για πόλεις με τεράστια εργασιακή πίεση, που ακόμα και αν κάποιος μοναχικός δει ένα ζευγάρι να φιλιέται παρατεταμένα μπροστά του, απλώς θα προσπεράσει. Αυτό δεν συμβαίνει σε μια μικρότερη πόλη όπου όταν υπάρχουν πολλά ζευγάρια, το κίνητρο για βρει κάποιος σχέση, είναι ακόμη μεγαλύτερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανύπαντροι Singles

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ