Δημοπρασία αντικειμένων και επιστολών του Μπρους Λι - iefimerida.gr

Δημοπρασία αντικειμένων και επιστολών του Μπρους Λι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοπρασία 13 αντικειμένων που ανήκαν στον γνωστό πρωταγωνιστή ταινιών πολεμικών τεχνών, Μπρους Λι, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο Χονγκ Κονγκ.
Ανάμεσα στα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν είναι μια γούνα-επένδυση και ένα κοστούμι, το οποίο ήταν παραγγελία για το λανσάρισμα της ταινίας Enter the Dragon.

Ακόμη, φοιτητικές ταυτότητες μέλους στην σχολή κουνγκ φου του Λι, και ένα βιβλίο για τις πολεμικές τέχνες που έχει γραφεί από τον ηθοποιό.

Οι διοργανωτές αναμένουν αυξημένο ενδιαφέρον καθώς αναμένεται να την παρακολουθήσουν δια ζώσης περίπου 150 άτομα και εκατοντάδες άλλοι να λάβουν μέρος τηλεφωνικά από όλο τον κόσμο.

Η υποβολή των προσφορών αναμένεται να επικεντρωθεί σε μιά τρισέλιδη χειρόγραφη επιστολή από τον Λι το 1966 που αποκαλύπτει τις ελπίδες του για το μέλλον: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει η τηλεοπτική σειρά «Green Hornet» να βγει, ώστε να πιάσει το κουνγκ φου», έγραψε σε ένα απόσπασμα. Η επιστολή εκτιμάται ότι θα πουληθεί μεταξύ $ 25.664 και $ 38.496.

Συνολικά , τα έσοδα από τη δημοπρασία αναμένεται να φτάσουν τα $ 113.000.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ