Διάσημος ποδοσφαιριστής ξεφτιλίζεται -Η σύζυγος τον κυνηγά για την απιστία, η ερωμένη τον λέει... ακίνδυνο - iefimerida.gr

Διάσημος ποδοσφαιριστής ξεφτιλίζεται -Η σύζυγος τον κυνηγά για την απιστία, η ερωμένη τον λέει... ακίνδυνο

Διάσημος ποδοσφαιριστής ξεφτιλίζεται -Η σύζυγος τον κυνηγά για την απιστία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι είναι χειρότερο για έναν άνδρα; Να κινδυνεύει να χάσει την οικογένειά του έπειτα από την αποκάλυψη της απιστίας του; Ή να τον χαρακτηρίζει... αγκαλίτσα η ερωμένη του; Κατάλληλος για να απαντήσει στο δίλημμα είναι ο Ολιβιέ Ζιρού, που δέχεται τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη τις τελευταίες ημέρες.

Το σκάνδαλο με τον Γάλλο επιθετικό της Αρσεναλ ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι πήγε με το εκρηκτικό μοντέλο Σίλια Κέι στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο, μόλις λίγες ώρες, πριν από τον αγώνα της ομάδας του με την Κρίσταλ Πάλας. Και άπιστος και αντιεπαγγελματίας, δηλαδή.

Η δήλωση της πέτρας του σκανδάλου, όμως, έκανε ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Οπως δήλωσε η Κέι, δεν έκανε σεξ με τον ποδοσφαιριστή στο δωμάτιο, παρά μόνο... αγκαλίτσες. Πιο απλά, ο Ζιρού μπήκε στις περιπέτειες χωρίς να το έχει... διασκεδάσει, τουλάχιστον!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ