Τραγική κατάληξη σε πάρτι φοιτητών στη Ν. Κορέα -Κατέρρευσε η οροφή σκοτώνοντας δέκα άτομα [βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγική κατάληξη σε πάρτι φοιτητών στη Ν. Κορέα -Κατέρρευσε η οροφή σκοτώνοντας δέκα άτομα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αίμα βάφτηκε πάρτι φοιτητών στη Νότια Κορέα. Η οροφή του κτιρίου κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον δέκα άτομα, ενώ περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν.

Περίπου 560 φοιτητές έδωσαν το παρών στο πάρτι καλωσορίσματος στο Πανεπιστήμιο, σε ένα ορεινό θέρετρο της Νότιας Κορέας. Η σφοδρή χιονόπτωση, όμως, προκάλεσε την κατάρρευση της οροφής του προκατασκευασμένου κτιρίου, με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι, οι περισσότεροι νεαροί φοιτητές, να παγιδευτούν ανάμεσα σε τόνους χιονιού και συντριμμιών για αρκετές ώρες.

Ανάμεσα σε εκείνους που έχασαν τη ζωή τους είναι εννέα φοιτητές, ενώ 23 από τους τραυματίες νοσηλεύονται. Σύμφωνα με τους αξιωματούχους των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, όλοι οι παγιδευμένοι έχουν απεγκλωβιστεί και γίνονται έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ