Θέλετε να δείχνετε πιο νέα και λαμπερή; Το μυστικό κρύβεται στο έλαιο αργκάν - iefimerida.gr

Θέλετε να δείχνετε πιο νέα και λαμπερή; Το μυστικό κρύβεται στο έλαιο αργκάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το θαυματουργό έλαιο αργκάν έχει χαρακτηριστεί ως ο «υγρός χρυσός» από το Μαρόκο. Εχει εξαιρετικές ενυδατικές ιδιότητες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως προϊόν περιποίησης για το δέρμα και τα μαλλιά.Το οργανικό έλαιο αργκάν είναι αρκετά σπάνιο και ακριβό, όμως αποτελεί ένα μοναδικό ελιξίριο ομορφιάς. Σύμφωνα με το onmed, περιέχει ωφέλιμα λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που ενυδατώνουν και προστατεύουν ολόκληρο το σώμα.

Δείτε έξι διαφορετικούς τρόπους να επωφεληθείτε από το θαυματουργό έλαιο.

1. Ενυδάτωση προσώπου
Έπειτα από τον καλό καθαρισμό, λίγες σταγόνες είναι αρκετές για να κάνουμε μασάζ στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού. Το έλαιο απορροφάται γρήγορα από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.

2. Αναζωογονητική μάσκα
Μπορούμε να προσθέσουμε λίγες σταγόνες έλαιο αργκάν σε μια μάσκα προσώπου που αγοράσαμε ή φτιάξαμε στο σπίτι.

3. Απολέπιση
Το έλαιο αργκάν, το εκχύλισμα βανίλιας και η ζάχαρη συνδυάζονται υπέροχα για την απαλή απολέπιση του προσώπου.

4. Περιποίηση μαλλιών
Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε το έλαιο σε βρεγμένα μαλλιά μετά το μπάνιο. Είναι κατάλληλο για τις άκρες αλλά και τη ρίζα των μαλλιών, ιδιαίτερα εάν είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα από το πιστολάκι.

5. Περιποίηση ποδιών
Μπορούμε να καταπολεμήσουμε την ξηρότητα στις φτέρνες αλείφοντας τα πόδια με το έλαιο. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορούμε να αφήσουμε το έλαιο στα πόδια όλο το βράδυ, φορώντας κάλτσες.

6. Πρόληψη των ραγάδων
Το έλαιο αργκάν μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο στις εγκύους για την πρόληψη των ραγάδων στην κοιλιά, χάρη στη βαθιά ενυδάτωση που παρέχει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ