Τρέλα: Τηλεθεατής μήνυσε τον Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή για ηθική αυτουργία σε δολοφονία δια πνιγμού - iefimerida.gr

Τρέλα: Τηλεθεατής μήνυσε τον Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή για ηθική αυτουργία σε δολοφονία δια πνιγμού

Τρέλα: Τηλεθεατής μήνυσε τον Σουλεϊμάν το Μεγαλοπρεπή για ηθική αυτουργία σε δολ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πίστευαν στα μάτια τους υπάλληλοι του δικαστηρίου όταν είδαν έναν 47χρονο να υποβάλλει μήνυση κατά του Οθωμανού σουλτάνου, Σουλεϊμάν, τον οποίο κατηγορεί για διασπορά μίσους και ηθική αυτουργία σε δολοφονία δια πνιγμού.Ο... παρανοημένος τηλεθεατής δεν άντεξε το γεγονός ότι σε κάποιο επεισόδιο ο Σουλεϊμάν διέταξε να σκοτώσουν τον πρωτότοκο γιο του, Μουσταφά, γιατί έμαθε ότι ήθελε να τον ανατρέψει.

Ο 47χρονος ζητάει με τη μήνυσή του την αποκατάσταση του ηγεμόν Μουσταφά, ενώ, αφού πρώτα πήγε στον τάφο του, μεταφέρθηκε στην Εισαγγελία για να καταθέσει τη μήνυση.

Η τουρκική «Μilliyet» μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του τηλεθεατή ο οποίος αναφέρει «Παρακολουθώ την σειρά και έχω πολύ επηρεαστεί από αυτή. Ήρθα στα δικαστήρια εξαιτίας της δολοφονίας δια στραγγαλισμού του γιού του Σουλτάνου Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή, προκειμένου να καταθέσω μήνυση στην Γενική Εισαγγελία της Δημοκρατίας. Επιθυμώ να γίνει η αποκατάσταση του πρίγκιπα Μουσταφά και να αφαιρεθεί από τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή η σουλτανική του ιδιότητα. Η σειρά με έχει πολύ επηρεάσει»,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ