H Πόπη Τσαπανίδου με Max Mara και Αrmani στην Μπερλινάλε, αλλά δεν έμοιαζε με σταρ [εικόνες] - iefimerida.gr

H Πόπη Τσαπανίδου με Max Mara και Αrmani στην Μπερλινάλε, αλλά δεν έμοιαζε με σταρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολο να ανταγωνιστείς τους παγκόσμους «γίγαντες» της σοουμπίζνες, στο κόκκινο χαλί. Η Πόπη Τσαπανίδου έβαλε τα δυνατά της, αλλά δεν κατάφερε να πάρει αέρα και λάμψη Χόλιγουντ.

Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε στην Μπερλινάλε για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Το μικρό ψάρι» του Γιάννη Οικονομίδη.
Η Πόπη Τσαπανίδου εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί, με λευκό φόρεμα Max Mara σε αρχαιοελληνικό στιλ. Μακρύ αμάνικο φόρεμα με πτυχώσεις στη μέση.
Τα παπούτσια της ήταν Badgley Mischka και τα κοσμήματά της Polina Sapouna Ellis. Ένα statement βραχιόλι ολοκλήρωσε την εμφάνιση.
Στην press conference της ταινίας, η Πόπη Τσαπανίδου, επέλεξε μαύρο σακάκι και φούστα Giorgio Armani και vintage φάκελο Second Hand Lux. Τα κοσμήματα ήταν και πάλι Polina Sapouna Ellis.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ