H Mercedes S-Class αποκτά και έκδοση κουπέ - iefimerida.gr

H Mercedes S-Class αποκτά και έκδοση κουπέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγάλο κουπέ της Mercedes μέχρι πρότινος ονομαζόταν CL και δεν ξεχώριζε ούτε για το ανάλαφρο σχεδιασμό του ούτε για το σπορ χαρακτήρα του. Από εδώ και στο εξής θα λέγεται S-Class Coupe και παρά τις σεβαστές του διαστάσεις –το μήκος του ξεπερνά τα 5 μέτρα- κατορθώνει να είναι και κομψό και σπορ, ακολουθώντας σε κάποιο βαθμό τόσο τις γραμμές του πρωτότυπου που είχε παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη όσο κι αυτές της CLA.

Στο συβαρίτικο εσωτερικό οι διαφορές σε σχέση με τη λιμουζίνα εντοπίζονται ουσιαστικά μόνο στην απουσία του αναλογικού ρολογιού από το ταμπλό, ενώ οι δύο πίσω θέσεις διαθέτουν όλες τις ανέσεις.
Η γκάμα της S-Class Coupe θα ξεκινά με την S500 και τον V8 βενζίνης των 4.700 κυβικών και των 455 ίππων και θα συνεχίζει, μέχρι να παρουσιαστούν και οι άλλες εκδόσεις, με την S63 AMG με τον V8 των 5,5 λίτρων και των δύο turbo που αποδίδει 593 ίππους. Από πλευράς ανάρτησης στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη με την ονομασία Magic Body Control, ενώ η συγκεκριμένη λίστα περιλαμβάνει μέχρι και «στολισμό» των φωτιστικών με 45 κρυστάλλους Swarovski!

H Mercedes S-Class αποκτά και έκδοση κουπέ | iefimerida.gr 0
H Mercedes S-Class αποκτά και έκδοση κουπέ | iefimerida.gr 1
H Mercedes S-Class αποκτά και έκδοση κουπέ | iefimerida.gr 2
H Mercedes S-Class αποκτά και έκδοση κουπέ | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο S-Class Coupe
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ