ΣΥΡΙΖΑ: Το μοίρασμα του πλεονάσματος, τελευταία σανίδα σωτηρίας της κυβέρνησης - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Το μοίρασμα του πλεονάσματος, τελευταία σανίδα σωτηρίας της κυβέρνησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για επικοινωνιακές κορώνες που αποτελούν την τελευταία σανίδα σωτηρίας της κυβέρνησης, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την πρόθεση της κυβέρνησης για το μοίρασμα του πρωτογενούς πλεονάσματος.
«Το πλεόνασμα προεκλογικών υποσχέσεων του πρωθυπουργού αντί να κρύψει, καθιστά ηλίου φαεινότερο το πραγματικό έλλειμμα πολιτικής στρατηγικής και στόχων της κυβέρνησης Σαμαρά», αναφέρει σε ανακοίνωση του, προσθέτοντας ότι « το μοίρασμα ενός πρωτογενούς πλεονάσματος που αποκτήθηκε εις βάρος της κοινωνικής συνοχής και της οικονομικής ανάπτυξης, και οι τροϊκανοί αρνούνται αυτή τη στιγμή να το αναγνωρίσουν, παρουσιάζεται ως η τελευταία σανίδα σωτηρίας της κυβέρνησης».
Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «η μετάθεση, για μετά το καλοκαίρι της συζήτησης για το ελληνικό χρέος και για το χρηματοδοτικό κενό, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια επικοινωνιακής προπαγάνδας στην κυβέρνηση» και χαρακτηρίζει «τραγέλαφο» τις προθέσεις της κυβέρνησης, η οποία όπως τονίζει, « είναι απονομιμοποιημένη στα μάτια της κοινωνίας και ανυπόληπτη στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ