O Παντελής Καψής υπερασπίζεται το γιο του, που με άρθρο του αποδόμησε τον Τσίπρα και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων - iefimerida.gr

O Παντελής Καψής υπερασπίζεται το γιο του, που με άρθρο του αποδόμησε τον Τσίπρα και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες μέρες μετά το άρθρο του Γιάννη Καψή -γιου του Παντελή Καψή- στο aixmi.gr όπου, μεταξύ άλλων, αποκαλούσε τον Αλέξη Τσίπρα golden boy, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και σχόλια.

Ο Παντελής Καψής απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου και ανήρτησε, μάλιστα, το σχετικό απόσπασμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Γράφει χαρακτηριστικά:

«ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ: Και ένα τελευταίο, αν θέλετε απαντάτε, αλλά διαβάσαμε ένα άρθρο του Γιάννη Καψή -για όσους δεν το γνωρίζουν είναι ο γιος σας-, ο οποίος σε ένα άρθρο του στο aixmi.gr, με καλή επιχειρηματολογία, χαρακτήρισε golden boy του κομματικού σωλήνα τον κ. Τσίπρα.

ΚΑΨΗΣ: Ο γιος μου είναι ένας μεταπτυχιακός φοιτητής πολιτικών επιστημών και έγραψε ένα άρθρο. Δεν θεωρώ ότι είναι θεμιτό να εντοπίζεται η συγγενική του σχέση για να γίνει κριτική ή να υπερπροβληθεί οτιδήποτε άλλο. Αυτό το άρθρο είναι η δική του άποψη. Χαίρομαι που έχει άποψη, είμαι περήφανος που είναι ενεργός πολίτης και νομίζω ότι πρέπει να κριθεί για την άποψή του, όχι για τις συγγενικές του σχέσεις. Το θεωρώ πρωτοφανές ότι ξαφνικά βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας επειδή έχει συγγενική σχέση μαζί μου και μάλιστα με κάποιους να κουνάνε το δάκτυλο -«πώς τον άφησε να γράψει»- λες και ένας νεαρός επιστήμονας χρειάζεται άδεια από τον πατέρα του για να γράψει.

ΚΟΥΜΙΩΤΗΣ: Απολύτως σωστό. Για έναν άνθρωπο ο οποίος θα είναι πολιτικός επιστήμονας προφανώς μέσα στους επόμενους μήνες, αν μη τι άλλο.

ΚΑΨΗΣ: Πτυχιούχος ιστορικός και μεταπτυχιακός φοιτητής.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ