Αυτή ήταν η καλύτερη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ -Εφαγαν τη... σκόνη της Χίλαρι και Μισέλ - iefimerida.gr

Αυτή ήταν η καλύτερη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ -Εφαγαν τη... σκόνη της Χίλαρι και Μισέλ

Αυτή ήταν η καλύτερη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ -Εφαγαν τη... σκόνη της Χίλαρι και Μισέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μεν εκείνες που έχουν εντυπωθεί περισσότερο στο μυαλό, ανήκοντας στην πρόσφατη ιστορία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι και οι καλύτερες Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ. Η σημερινή κάτοικος του Λευκού Οίκου, Μισέλ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον που επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει εκεί ως Πρόεδρος, έφαγαν τη... σκόνη μίας κλασικής αξίας.

Η Ελεανορ Ρούσβελτ θεωρείται η καλύτερη Πρώτη Κυρία που είχαν ποτέ οι ΗΠΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που έγινε ανάμεσα σε 242 ιστορικούς και πολιτικούς αναλυτές, τους προηγούμενους μήνες.

Με τις απαντήσεις τους έφεραν την Μισέλ Ομπάμα στην πέμπτη θέση, ενώ η Χίλαρι Κλίντον υποχώρησε από την τέταρτη, που ήταν το 2008, στην έκτη. Πίσω από την Ρούσβελτ στη λίστα με τις καλύτερες Πρώτες Κυρίες, βρέθηκε η Αμπιγκέιλ Ανταμς, σύζυγος του δεύτερου προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Ανταμς, ενώ τρίτη είναι η Τζάκι Κένεντι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη δημοσκόπηση έχει γίνει πέντε φορές από το 1982 και σε όλες η κορυφή ανήκε στην Ελεανορ Ρούσβελτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ