Εικόνες μοναδικής χλιδής από το γάμο του γιου της Καρολίνας του Μονακό -Οι ελληνικές παρουσίες [εικόνες]

Στο Gstaad στις αρχές του μήνα έγινε -ίσως- ο πιο χλιδάτος γάμος του 2014. Με τα ιερά δεσμά ενώθηκαν ο Αντρέα Κασιράγκι, γιος της Καρολίνας του Μονακό και η καλή του, Τατιάνα Σάντο.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο και τώρα έκανε τη θρησκευτική τελετή, τη 1η Φεβρουαρίου στο κοσμοπολίτικο Gstaad.

Το εορταστικό τριήμερο ξεκίνησε μια μέρα πριν από το γάμο, με τη βάφτιση του ηλικίας δέκα μηνών γιου τους, Αλεξάντερ Αντρέα Στέφανο Κασιράγκι στην εκκλησία Σαν Ζοζέφ. Στο πλευρό των περήφανων γονιών του βρέθηκαν οι περίπου 300 στενοί συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, που είχαν αρχίσει να καταφτάνουν στο χειμερινό αλπικό θέρετρο από την προηγούμενη μέρα. Ανάμεσά τους ο Valentinto, ο φωτογράφος Μάριο Τεστίνο και η Μαργαρίτα Μισόνι, οι οποίοι αφού έδωσαν το παρόν στην τελετή, διασκέδασαν ξέφρενα στο πάρτι που ακολούθησε σε έναν από τους εντυπωσιακούς πύργους του χειμερινού θερέτρου.

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρόν ήταν η Ευγενία Νιάρχου, αλλά και ο αδελφός της Σταύρος ο οποίος πήγε συνοδευόμενος από την καλή του Τζέσικα Χαρτ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ