Πώς μια όμορφη 60αρα θεωρείται η πιο άστοχη ηθοποιός στις ΗΠΑ: Απέρριψε τους πιο διάσημους ρόλους [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς μια όμορφη 60αρα θεωρείται η πιο άστοχη ηθοποιός στις ΗΠΑ: Απέρριψε τους πιο διάσημους ρόλους [εικόνες]

Πως μια όμορφη 60αρα θεωρείται η πιο άστοχη ηθοποιός στις ΗΠΑ: Απέρριψε τους πιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ηθοποιών οι οποίοι απέρριψαν ρόλους που θα μπορούσαν να τους έχουν εκτοξεύσει και να τους έχουν χαρίσει βραβεία ακόμη και το πολυπόθητο αγαλματίδιο των Οσκαρ.Ωστόσο, μέσα σε αυτή την ατελείωτη λίστα η κάπως άγνωστη Ντάνα Ντιλέινι κερδίζει μια θέση πολύ ψηλά στη λίστα έστω και αν οι ρόλοι που απέρριψε ήταν τηλεοπτικοί και όχι κινηματογραφικοί.
Ο λόγος για την 58χρονη πλέον Ντάνα Ντιλέινι, η οποία είναι παλιά καραβάνα, καθώς ασχολείται με την ηθοποιοί από τη δεκαετία του '70 χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κάνει το μεγάλο μπαμ.

Κάτι που θα μπορούσε να έχει πετύχει τουλάχιστον δύο φορές στην καριέρα της.

Η Ντιλέινι ήταν ένα από τα ανερχόμενα ονόματα στην τηλεόραση στις αρχές της δεκαετίας του 1990 όταν κέρδισε σερί βραβεία για την σειρά China Beach και φαινόταν πως είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου να απογειωθεί.

Ωστόσο, όταν ο παραγωγός Ντάρεν Σταρ τη πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Κάρι Μπράντσο στο εμβληματικό πλέον «Sex and the City» η Ντιλέινι αρνήθηκε.

Μάλιστα από αυτή την αστοχία της δεν έμαθε, καθώς, λίγα χρόνια αργότερα αρνήθηκε άλλον έναν σπουδαίο ρόλο, εκείνον της Μπρ στο «Desperate Housewifes» το οποίο επίσης σάρωσε στους τηλεοπτικούς δέκτες.
Τουλάχιστον η «άτυχη» Ντιλέινι πήρε ελαφρώς εκδίκηση από τον εαυτό της καθώς προστέθηκε μερικές σεζόν αργότερα στο καστ του «Desperate Housewives» και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ