«Αντάρτικο» και στο ΠΑΣΟΚ: Πρώην βουλευτής κατεβαίνει υποψήφιος στη Δυτική Ελλάδα κόντρα στον «εκλεκτό» του κομματος - iefimerida.gr

«Αντάρτικο» και στο ΠΑΣΟΚ: Πρώην βουλευτής κατεβαίνει υποψήφιος στη Δυτική Ελλάδα κόντρα στον «εκλεκτό» του κομματος

«Αντάρτικο» και στο ΠΑΣΟΚ: Πρώην βουλευτής κατεβαίνει υποψήφιος στη Δυτική Ελλάδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσάρεστες εκπλήξεις επιφύλασσε και για το ΠΑΣΟΚ η «μάχη» των υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ο παλιός βουλευτής του κόμματος Γιάννης Ζαφειρόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.Το γεγονός αυτό δημιουργεί πονοκεφάλους στην Χαριλάου Τρικούπη, καθώς, ο κ. Ζαφειρόπουλος κατεβαίνει κόντρα στον νυν περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα ο οποίος είναι ξανά υποψήφιος με τη στήριξη του κόμματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο ΠΑΣΟΚ, ενώ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται εκνευρισμένος με αυτή την εξέλιξη. Φέρεται μάλιστα να επικοινώνησε ο ίδιος με τον κ. Κατσιφάρα για να επαναλάβει τη στήριξή του στην υποψηφιότητά του.

Η κίνηση Ζαφειρόπουλου, πάντως, αποδοκιμάστηκε από την Χαριλάου Τρικούπη, καθώς ο πρώην βουλευτής θεωρείται ένα από τα επιτελικά στελέχη του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ