Η ηθοποιός Ελεν Πέιτζ παραδέχθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλη -«Κουράστηκα να κρύβομαι» - iefimerida.gr

Η ηθοποιός Ελεν Πέιτζ παραδέχθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλη -«Κουράστηκα να κρύβομαι»

Η ηθοποιός Ελεν Πέιτζ παραδέχθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλη -«Κουράστηκα να κρύβομαι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μεγάλη απόφαση να νικήσει το φόβο της πήρε η Ελεν Πέιτζ. Και η διάσημη ηθοποιός παραδέχθηκε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλη.

«Κουράστηκα να κρύβομαι και κουράστηκα να λέω ψέματα», είπε η 26χρονη Καναδή, η οποία είχε προταθεί για Οσκαρ για το ρόλο της εγκυμονούσας έφηβης στην ταινία Juno. Η Πέιτζ μιλούσε σε συνέδριο για ανήλικους ομοφυλόφιλους στο Λας Βέγκας.

«Είμαι εδώ σήμερα επειδή είμαι ομοφυλόφιλη. Και επειδή ίσως μπορώ να κάνω τη διαφορά, να βοηθήσω άλλους να ζήσουν πιο χαλαρά και πιο ελπιδοφόρα. Ανεξαρτήτως αυτού, αισθάνομαι ότι έχω μια προσωπική υποχρέωση και μια κοινωνική ευθύνη», είπε η ηθοποιός, που έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στο Inception και το X-Men: Η τελική αναμέτρηση.

Οπως είπε, υπέφερε για χρόνια καθώς φοβόταν να αποκαλύψει τις σεξουαλικές προτιμήσεις της. «Υπέφερε το πνεύμα μου, υπέφερα ψυχικά, υπέφεραν οι σχέσεις μου. Και βρίσκομαι σήμερα εδώ, με όλους εσάς, στην απέναντι πλευρά όλου αυτού του πόνου», είπε η Πέιτζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Έλεν Πέιτζ Juno
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ