Αυτό είναι το σπίτι του Κένεντι όπου φιλοξενείται ο Αδωνις από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το σπίτι του Κένεντι όπου φιλοξενείται ο Αδωνις από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ [εικόνες]

JFK
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεσπάθωσε ο Aδωνις Γεωργιάδης κατά των επικριτών του για την επίσκεψη στο Χάρβαρντ, ανεβάζοντας στο twitter φωτογραφίες από το επίσημο δείπνο στο Harvard Faculty Club και από το σπίτι του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι που του παραχωρήθηκε για τη διαμονή του.

Ο υπουργός Υγείας βρίσκεται στη Βοστώνη προσκεκλημένος του European Club του Harvard Kennedy School of Government. H πρόσκληση όμως και το γεγονός ότι η ομιλία του δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της σχολής του Χάρβαρντ, προκάλεσαν τη χλεύη των αντιπάλων του στα ελληνικά social media. Ωστόσο εκείνος δεν πτοήθηκε και απάντησε με μια σειρά από αναρτήσεις στο προσφιλές του twitter: «Το Πανεπιστήμιο μού παρεχώρησε για την διαμονή μου εδώ, το σπίτι του JFK. Μεγάλη Τιμή», κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.

Αυτό είναι το σπίτι του Κένεντι όπου φιλοξενείται ο Αδωνις από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το σπίτι του Κένεντι όπου φιλοξενείται ο Αδωνις από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η φωτογραφία από το δείπνο

Η σουίτα που παραχωρήθηκε στον Αδωνι Γεωργιάδη ήταν όντως το πρώην σπίτι του Τζ. Φ. Κένεντι, o οποίος έζησε εκεί την περίοδο που ήταν φοιτητής στο Harvard College. Επειτα από μία εκτεταμένη ανακαίνιση η σουίτα προσφέρεται και σε επισκέπτες που έχουν πλέον την ευκαιρία να «ζήσουν σαν τον JFK».

Στόχος του project ήταν να πιάσω την αίσθηση του πώς ήταν όταν ζούσε εκεί ο Κένεντι, είχε πει η designer Ντέιλ Χόλμαν που ανέλαβε το έργο της ανακαίνισης.

Αυτό που ήθελα, πρόσθεσε, ήταν να αναπαράγω το περιβάλλον στο οποίο πιστεύω ότι έζησε πραγματικά ο JFK και ταυτόχρονα να κάνω άνετη τη διαμονή των επισκεπτών.

Φωτογραφίες του νεαρού Κένεντι στους τοίχους μαζί με ένα πορτρέτο της μητέρας του, Ρόουζ Φιτζέραλντ Κένεντι, το οποίο κρατούσε στο συρτάρι του, είναι μερικές από τις ορίτζιναλ πινελιές στο δωμάτιο οι οποίες παραπέμπουν στα φοιτητικά χρόνια του JFK. Αλλού όμως υπήρξαν οι -αναγκαστικές- αλλαγές εκσυγχρονισμού και έτσι στη θέση ενός παλιού πιάνο μπήκε μία μεγαλοπρεπέστατη flat-screen τηλεόραση.

Αυτό είναι το σπίτι του Κένεντι όπου φιλοξενείται ο Αδωνις από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αυτό είναι το σπίτι του Κένεντι όπου φιλοξενείται ο Αδωνις από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαρβαρντ JFK Άδωνις Γεωργιάδης σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ