Προφυλακιστέοι οι τέσσερις Τούρκοι τρομοκράτες που συνελήφθησαν στη γιάφκα του Γκύζη - iefimerida.gr

Προφυλακιστέοι οι τέσσερις Τούρκοι τρομοκράτες που συνελήφθησαν στη γιάφκα του Γκύζη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν, έπειτα από την απολογία τους στην ανακρίτρια, οι τέσσερις Τούρκοι τρομοκράτες, οι οποίοι συνελήφθησαν τη Δευτέρα σε διαμέρισμα στου Γκύζη, έχοντας στην κατοχή τους βαρύ οπλισμό και εκρηκτικές ύλες.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για τρομοκρατική οργάνωση και μεταξύ άλλων κατοχή πολεμικών όπλων και υλικού, με σκοπό τη διάθεση σε άλλες ομάδες.

στοιχεία ταυτότητας των τεσσάρων Τούρκων τρομοκρατών.Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφιές και τα

Οπως ανέφερε η Αστυνομία, το DNA του Bayir Cengiz και του Tekin Huseyin ταυτοποιήθηκε με γενετικό υλικό που ανιχνεύτηκε σε υποβολυβόλο που κατασχέθηκε στη γιάφκα στου Γκύζη. Επίσης, δακτυλικό αποτύπωμα του Bayir Cengiz ανιχνεύθηκε στο καλάσνικοφ που κατασχέθηκε στην ίδια υπόθεση. Την ίδια στιγμή DNA 34χρονου Τούρκου, ο οποίος είχε συλληφθεί στην υπόθεση της Χίου ταυτοποιήθηκε με γενετικό υλικό που ανιχνεύτηκε σε πιστόλι και γεμιστήρα που κατασχέθηκαν στο διαμέρισμα στου Γκύζη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ