Ο Καπερνάρος άρχισε τις προεκλογικές υποσχέσεις: Θα κλείσω την Ακαδημίας, θα την κάνω άσφαλτο - iefimerida.gr

Ο Καπερνάρος άρχισε τις προεκλογικές υποσχέσεις: Θα κλείσω την Ακαδημίας, θα την κάνω άσφαλτο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφωνοι έμειναν όσοι άκουσαν τον υποψήφιο δήμαρχο των ΑΝ.ΕΛ Βασίλη Καπερνάρο να δηλώνει θυμωμένος πως το πρώτο που θα έκανε, θα ήταν να κάνει άσφαλτο την Ακαδημίας, για να μην σπάμε τα αυτοκίνητά μας, αλλά και να παραπονιέται πως η Κυψέλη έχει γίνει Κυψελιστάν.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σήμερα θα είχα τη δυνατότητα να κλείσω την Ακαδημίας και να την κάνω δρόμο, θα έβαζα άσφαλτο.... Επίσης, για να πας στην Κυψέλη, που είναι το γραφείο μου, από τα δρομάκια προς την Ευελπίδων πρέπει να πας με τα πόδια, γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να σπάσεις το αυτοκίνητό σου ή να σκοτωθείς αν μετακινείσαι με μηχανάκι». Σε κάποιο άλλο σημείο είπε «Να συνεννοηθούμε όλοι μαζί να μην πληρώνουμε δημοτικά τέλη, για να φτιάξουν τους δρόμους. Χρειαζόμαστε άσφαλτο στους δρόμους και πράσινο στους κήπους και τα στα οικόπεδα που δεν εκμεταλλεύεται ο Δήμος».
Πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως «η γειτονιά μου, η Κυψέλη, έχει γίνει Κυψελιστάν», ενώ τόνισε πως το μόνο κοινό που έχει με τον Νικήτα Κακλαμάνη, είναι πως και των δύο το... επίθετο αρχίζει από το γράμμα Κ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ