Εξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της ΑΓΝΟ, οι εργαζόμενοι της γαλακτοβιομηχανίας: «Δεν μπορεί να είμαστε σε ομηρία» - iefimerida.gr

Εξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της ΑΓΝΟ, οι εργαζόμενοι της γαλακτοβιομηχανίας: «Δεν μπορεί να είμαστε σε ομηρία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της ΑΓΝΟ, στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της γαλακτοβιομηχανίας. «Το εργοστάσιο έχει πάψει να λειτουργεί, το ρεύμα είναι κομμένο, εμείς είμαστε δώδεκα μήνες απλήρωτοι και ο επιχειρηματίας δεν μας ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του, τι σκοπεύει να κάνει, απολύτως τίποτα. Είναι εξαφανισμένος. Εμείς δεν είμαστε ούτε εργαζόμενοι, ούτε απολυμένοι. Πολλοί βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας. Να ανοίξει τα χαρτιά του. Δεν μπορεί οι εργαζόμενοι να είναι σε ομηρία» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γραμματέας του εργασιακού σωματείου της ΑΓΝΟ, Δημήτρης Μωυσιάδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ