Η Rihanna φαλίρισε: Μετά τα πάρτι και τις κρεπάλες κατηγορεί τον λογιστή της ότι ξόδευε αλόγιστα

Είναι σέξι και προκαλεί με κάθε της κίνηση. Είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ στον πλανήτη. Και όμως δηλώνει άφραγκη. Η Rihanna υποστηρίζει πως έπεσε θύμα οικονομικής απάτης από τον πρώην λογιστή της, αφού σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται την έχει αφήσει στα όρια της χρεοκοπίας με το εισόδημα της να είναι πλέον «μείον» κατά 7 εκατομμύρια δολάρια.Η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του ανθρώπου που εμπιστεύτηκε τα οικονομικά της, υποστηρίζοντας πως πήρε κάποιες καταστροφικές αποφάσεις για την τσέπη της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αγορά ενός σπιτιού αξίας 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων, στην οποία προχώρησε η σέξι τραγουδίστρια μετά από προτροπή του λογιστή της.

Μεταξύ άλλων, στη μηνυτήρια αναφορά της τον κατηγορεί πως πήρε ως προμήθεια το 22% από τα έσοδα της περιοδείας «Last Girl On Earth».

Ο λογιστής από την πλευρά του θεωρεί τις κατηγορίες αβάσιμες και τις απορρίπτει, ενώ για την προμήθεια της περιοδείας ισχυρίζεται πως είχε συμφωνηθεί γραπτώς από κοινού με την τραγουδίστρια. Ωστόσο, η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ rihanna τραγουδίστρια χρεωκοπία λογιστής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ