Νέα αγωνία για τον Σάκη Μπουλά: Διακόπτει ξανά τις εμφανίσεις του στην «Ακτή Πειραιώς» για λόγους υγείας - iefimerida.gr

Νέα αγωνία για τον Σάκη Μπουλά: Διακόπτει ξανά τις εμφανίσεις του στην «Ακτή Πειραιώς» για λόγους υγείας

Νέα αγωνία για τον Σάκη Μπουλά: Διακόπτει ξανά τις εμφανίσεις του στην «Ακτή Πει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του μάχη συνεχίζει να δίνει ο δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδιστής, Σάκης Μπουλής, ο οποίος μόλις μερικούς μήνες μετά την επιστροφή του στην «Ακτή Πειραιώς» αναγκάζεται να σταματήσει εκτάκτως ξανά τις εμφανίσεις του.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιχείρησης ο κ. Μπουλάς διακόπτει τις εμφανίσεις για λόγους υγείας προκειμένου να επανέλθει δριμύτερος σύντομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην παρέα της «Ακτής της οδού Πειραιώς» έρχονται να προστεθούν τον μήνα Φεβρουάριο του 2014 ως καλεσμένοι οι «Opera Chaotique» και οι «Encardia».

Έτσι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 14 Φεβρουαρίου, δίπλα στο Διονύση Σαββόπουλο, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Ζουγανέλλη θα εμφανίζονται τα δύο ξεχωριστά μουσικά συγκροτήματα των «Opera Chaotique» και των "Encardia".

Ο Σάκης Μπουλάς διακόπτει τις εμφανίσεις του για λόγους υγείας και αναμένεται να επανέλθει δριμύτερος σύντομα...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ