fbpx Στη Θεσσαλονίκη τρώνε όλοι μπουγατσάν: Το γλυκό διασταύρωσης μπουγάτσας- κρουασάν και ο εμπνευστής του | ΖΩΗ | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΖΩΗ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ

Στη Θεσσαλονίκη τρώνε όλοι μπουγατσάν: Το γλυκό διασταύρωσης μπουγάτσας- κρουασάν και ο εμπνευστής του

Στη Θεσσαλονίκη τρώνε όλοι μπουγατσάν: Το γλυκό διασταύρωσης μπουγάτσας- κρουασάν και ο εμπνευστής του
13|02|2014 | 15:51

Ονομάζεται Δημήτρης Κοπαράνης, είναι σεφ και food blogger και περήφανος δημιουργός του νέου γλυκίσματος που σαρώνει στη Θεσσαλονίκη και κάνει τους Αθηναίους να ανυπομονούν να το δοκιμάσουν: του μπουγατσάν, μιας μπουγάτσας που θέλει να είναι και κρουασάν (ή μήπως το αντίθετο)

Το popaganda.gr εντόπισε τον σεφ με τις γαστρονομικές ανησυχίες και την τόλμη που δημιούργησε το αντίστοιχο ελληνικό έδεσμα του νεοϋορκέζικου cronut – ενός ντόνατ με ζύμη κρουασάν. Κοσμογυρισμένος, έμπειρος, ανήσυχος δημιούργησε ένα απολύτως ελληνικό υβριδικό γλυκό.
Τα εξηγεί όλα με τη συνέντευξή του στη Γεωργία Δώδου και στο popaganda που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Στη Θεσσαλονίκη τρώνε όλοι μπουγατσάν: Το γλυκό διασταύρωσης μπουγάτσας- κρουασάν και ο εμπνευστής του | iefimerida.gr 0

ΣΧΟΛΙΑ