Φοβούνται απόδραση από τον Κορυδαλλό, όσο καθυστερεί το σχέδιο για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό - iefimerida.gr

Φοβούνται απόδραση από τον Κορυδαλλό, όσο καθυστερεί το σχέδιο για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό

Φοβούνται απόδραση από τον Κορυδαλλό όσο καθυστερεί το σχέδιο για τις φυλακές υψ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φόβοι για ενδεχόμενη απόδραση επικίνδυνων κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού, εκφράζουν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, όσο καθυστερεί η υλοποίηση του σχεδίου για τη μετατροπή των φυλακών Δομοκού σε υψίστης ασφαλείας.Μάλιστα, όπως αναφέρει και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ενός ισχυρού τρομοκρατικού πλήγματος κατά των εγκαταστάσεων της φυλακής, προκειμένου να καταστεί εφικτή η απόδραση κρατουμένων, κατά το πρότυπο της επιχείρησης απόδρασης Αλβανών βαρυποινιτών από τις φυλακές Τρικάλων, την άνοιξη του 2013. Για τον λόγο αυτό, μάλιστα, έχουν ενισχυθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. στην περίμετρο των φυλακών Κορυδαλλού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προκήρυξη ανάληψης ευθύνης για τον εμπρησμό του γραφείου του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη, η οργάνωση «Μηδενική Ανοχή» καλούσε σε «μπαράζ επιθέσεων εναντίον όσων άμεσα ή έμμεσα συμμετέχουν στο σχέδιο μετατροπής των φυλακών Δομοκού σε φυλακές υψίστης ασφαλείας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ