Τεράστια καταβόθρα καταπίνει σπάνια αυτοκίνητα που εκτίθενται σε μουσείο -Καρέ καρέ πώς άνοιξε η γη στα δύο [βίντεο] - iefimerida.gr

Τεράστια καταβόθρα καταπίνει σπάνια αυτοκίνητα που εκτίθενται σε μουσείο -Καρέ καρέ πώς άνοιξε η γη στα δύο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα παράξενο θέαμα αντίκρισαν όσοι επισκέφτηκαν το Εθνικής Μουσείο Corvette στο Κεντάκι, καθώς το πρωί της Τετάρτης μια τεράστια τρύπα κατάπιε οκτώ πανάκριβα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του μουσείου Κιμ Λάνκαστερ, η τρύπα άνοιξε στις 5.40 π.μ. ενεργοποιώντας το συναγερμό και ειδοποιώντας την πυροσβεστική. Οπως αναφέρει ο Guardian, δεν υπήρξε τραυματισμός, καθώς εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κανείς στο μουσείο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της πυροσβεστικής, η τρύπα έχει περίπου 40 μέτρα μήκος, ενώ το βάθος της φτάνει τα 25 μέτρα. Ηδη, φωτογραφίες έχουν αρχίσει να κάνουν το γύρω του διαδικτύου, ενώ το μουσείο έχει δημοσιεύσει το βίντεο, από τη στιγμή που η γη καταπίνει μέσα σε 30 δευτερόλεπτα, μερικά από τα καλύτερα δημιουργήματα της ανθρωπότητας. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μουσείο Corvette καταβόθρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ