Σάλος -Τρεις μήνες μετά το θάνατο του Πολ Γουόλκερ κυκλοφορεί τρέιλερ ταινίας, που τον δείχνει να οδηγεί επικίνδυνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος -Τρεις μήνες μετά το θάνατο του Πολ Γουόλκερ κυκλοφορεί τρέιλερ ταινίας, που τον δείχνει να οδηγεί επικίνδυνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος ξέσπασε μετά την προβολή του τρέιλερ της ταινίας «Brick Mansions», στην οποία πρωταγωνιστεί ο αδικοχαμένος Πολ Γουόλκερ.

Τρεις μήνες μετά τον τραγικό θάνατο του ηθοποιού σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, οι υπεύθυνοι της ταινίας αποφάσισαν να δημοσιεύσουν το τρέιλερ που είχε γυριστεί, λίγο πριν πεθάνει ο Πολ Γουόλκερ.

Τα καρέ που προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων είναι αυτά που δείχνουν τον αδικοχαμένο ηθοποιό να οδηγεί, φανερά ενθουσιασμένος, μια Mustang, τρέχοντας με μεγάλη ταχύτητα και κάνοντας επικίνδυνες μανούβρες, με πολλούς να αναρωτιούνται για ποιους, ακριβώς, λόγους επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένες σκηνές.

H ταινία «Brick Mansions» γυρίστηκε την Ανοιξη του 2013 (μερικούς μήνες πριν πεθάνει ο ηθοποιός), ενώ στις αίθουσες θα βγει στις 25 Απριλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ