Βίντεο που σαρώνει το Διαδίκτυο -Κάμερα καταγράφει την πτώση της από αεροπλάνο και προσγειώνεται σε φάρμα με γουρούνια - iefimerida.gr

Βίντεο που σαρώνει το Διαδίκτυο -Κάμερα καταγράφει την πτώση της από αεροπλάνο και προσγειώνεται σε φάρμα με γουρούνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου κάνει το απίστευτο βίντεο που κατέγραψε κάμερα κατά τη διάρκεια πτώσης της από αεροπλάνο, η οποία κατέληξε σε φάρμα με γουρούνια. Μέσα σε μόνο λίγες ημέρες, καθώς το υλικό «ανέβηκε» στο Youtube στις 9 Φεβρουαρίου, περισσότεροι από 1.000.000 χρήστες είδαν καρέ καρέ την πτώση της κάμερας. Ωστόσο, τα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο μιλούν για ένα περιστατικό, το οποίο δεν μπορεί να είναι αληθινό.Ολα συνέβησαν κατά τη διάρκεια πτήσης ενός αεροπλάνου, με επιβαίνοντας που θα πραγματοποιούσαν ελεύθερη πτώση.

Κάποια στιγμή, η κάμερα φεύγει από τα χέρια του ατόμου που την κρατούσε και ξεκίνησε μία πτώση προς το έδαφος για να καταλήξει σε μια... φάρμα χοίρων, αφού προηγουμένως έχει αναποδογυρίσει αρκετές φορές από την πρόσκρουση.

Η πτώση καταγράφεται καρέ – καρέ ενώ, το πιο αστείο στιγμιότυπο αποτυπώνεται την ώρα που καταλήγει στο έδαφος. Ενα γουρούνι έχοντας την περιέργεια να δει τι είναι το αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό αρχίζει να το γλείφει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πτώση Βίντεο κάμερα γουρούνι αεροπλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ