Δύσκολη ζωή στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου -Τους έκοψαν το ασανσέρ γιατί δεν πλήρωσαν τα κοινόχρηστα - iefimerida.gr

Δύσκολη ζωή στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου -Τους έκοψαν το ασανσέρ γιατί δεν πλήρωσαν τα κοινόχρηστα

Δύσκολη ζωή στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου -Τους έκοψαν το ασανσέρ γιατί δεν πλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς είναι να βλέπει κανείς τον κόσμο από τόσο ψηλά; Μαρτύριο. Γιατί όταν πρέπει να ανέβει τις σκάλες ως τον 160ο όροφο, όλα τα προνόμια της διαμονής στο Burj Khalifa, ξαφνικά εξανεμίζονται.

Κι όμως, αυτό συνέβη στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου. Η διαχειρίστρια εταιρεία του ουρανοξύστη στο Ντουμπάι έθεσε εκτός λειτουργίας τα ασανσέρ, το περασμένο σαββατοκύριακο, επειδή όσοι μένουν εκεί δεν έχουν πληρώσει κοινόχρηστα! Και σαν να μην έφτανε ο Γολγοθάς με τις σκάλες, τους έκλεισαν και τα κλιματιστικά.

«Ηταν μία υπενθύμιση και μία έκκληση προς τους κατοίκους προκειμένου να πληρώσουν τις οφειλές τους για να διασφαλιστεί η λειτουργία των κοινόχρηστων χώρων» ανέφερε ο εκπρόσωπος της διαχειρίστριας εταιρείας στο CNN. Σύμφωνα με τον ίδιο, κάποιοι έχουν... ξεχάσει να πληρώσουν τα κοινόχρηστα από το 2012, γι' αυτό άρχισε ο περιορισμός κάποιων υπηρεσιών.

Αυτό σημαίνει πως θα απενεργοποιηθεί η κάρτα εισόδου στο γκαράζ, το γυμναστήριο, την πισίνα και το γήπεδο του τένις όσων δεν εξοφλήσουν. Μικρό το κακό. Το χειρότερο είναι ότι θα εξακολουθούν να ανεβαίνουν τους ατελείωτους ορόφους με τα πόδια.

Αποτελεί βέβαια έκπληξη η ασυνέπεια όσων διαμένουν στο Burj Khalifa μιας και θεωρούνται άτομα μεγάλης οικονομικής επιφάνειας. Πρόκειται για ουρανοξύστη με 900 πολυτελή διαμερίσματα, με εκείνα που διαθέτουν μία κρεβατοκάμαρα να ενοικιάζονται για 55.000 δολάρια το χρόνο και όλο το ποσό να εξοφλείται προκαταβολικά. Τα κοινόχρηστα, για τα οποία γίνεται η... φασαρία, φτάνουν τα 25.000 δολάρια ετησίως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντουμπάι ειδήσεις ψηλότερο κτίριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ