Σπύρος Παπαδόπουλος: Αφαίρεσα το ένα μου νεφρό - iefimerida.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αφαίρεσα το ένα μου νεφρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε το περασμένο καλοκαίρι, μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι αφαίρεσε το νεφρό του χωρίς, όμως, να θελήσει να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Η συνέντευξη φυσικά δεν περιορίστηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο καλοκαίρι, αλλά επεκτάθηκε και σε θέματα που αφορούν το γάμο αλλά και το... Δημόσιο.

«Το ψέμα είναι απαραίτητο συστατικό σε ένα γάμο. Μετά από χρόνια τι θα πεις στη γυναίκα σου; Έχω αρχίσει και βγαίνω πιο συχνά με τους φίλους μου γιατί βαριέμαι να σε βλέπω; Δεν το λες. Ισχύει και από τα δυο μέρη, και αποτελεί μια συνθηκολόγηση» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος και πρόσθεσε «δεν θέλω να έχω σχέση με το Δημόσιο και να είμαι μισθωτός του. Δεν θα έκανα αίτηση στη ΝΕΡΙΤ. Δεν θέλω να γίνω δημόσιος υπάλληλος. Με εκνευρίζει αυτή η ακαμψία και η ακινησία του δημοσίου υπαλλήλου λόγω της ασφάλειας και της σιγουριάς» τονίζοντας πως «είναι κατάρα να μπει το παιδί μου στο Δημόσιο! Μακριά απ' αυτό!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ