Bάρβαρο: 2.500 άνθρωποι παντρεύτηκαν ταυτόχρονα στη Νότια Κορέα [βίντεο] - iefimerida.gr

Bάρβαρο: 2.500 άνθρωποι παντρεύτηκαν ταυτόχρονα στη Νότια Κορέα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίπου 2.500 ζευγάρια από 50 χώρες του κόσμου παντρεύτηκαν σε ένα μαζικό γάμο στη Νότια Κορέα που έγινε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, κάτι που γίνεται κάθε χρόνο πλέον τέτοια μέρα.

Οι γάμοι πραγματοποιήθηκαν με χιλιάδες θεατές, από την αμφισβητούμενη εκκλησία Unification Church, στην κοινότητα Gapyeong, 50 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Σεούλ.

Ιδρύτης της εκκλησίας αυτής είναι ο αιδεσιμότατος Sun Myung Moon ο οποίος μέχρι το 2012, αν και ήταν 92 χρονών, τελούσε αυτούς τους μαζικούς γάμους. Τον Σεπτέμβριο του 2012, όμως, έφυγε από τη ζωή. Ωστόσο, η 71χρονη σύζυγός του εξακολουθεί να παρευρίσκεται στις τελετές, τιμώντας έτσι την μνήμη του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται παρόμοιου τύπου γάμοι στην Ν.Κορέα, καθώς το 1999, 21.000 ζευγάρια είχαν δεθεί με τα δεσμά του γάμου, σε μια μαζική τελετή στο Στάδιο της Σεούλ. Πηγή euronews

Ο Sun Myung Moon είχε πραγματοποιήσει, τότε, τους γάμους αυτούς, όπως και το 1997, είχε παντρέψει 30,000 ζευγάρια σε μαζικό γάμο, που έγινε στην Ουάσινγκτον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμοι Νότια Κορέα ταυτόχρονα μαζικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ